Bir Unbiased Görünüm Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Binada yangın çıkması halinde yalaz ve esrar yangın bapsı yardımıyla özelliklerine destelı olarak belli bir süre bir bölgede sınırlandırılır ve öbür alanlara yayılması engellenir.

Olası bir felaketle huzurlaşıldığında mimarida mevcut insanoğluın dışarıya hızlı ve güvenli bir şekilde çıkabilmesi için herhangi bir kazaya imkan vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A sınıfı bir yangın bapsı genellikle 60 dakika, B dershaneı bir yangın kapısı ise 30 an süresince yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen binadaki Yangın Bapları en erdemli kalite ve en yaraşıklı bedel politikamıza uygun olacak şekilde üretilir.

Yangın merdiveni bapsı, yamanı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı takti özelliği sayesinde alevlerin denetçi altına allıkınmasında dayanak olur ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlamlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı yapıya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Çıkış mesafelerinin bapdan hileındığı bina tasarruf sınıflarında, bir koridor ciğerindeki 2 yangın merdiveni arasındaki mesafe, yağmurlama sistemi olmayan yapılarda koridor uzunluğunun yarısından ve yağmurlama sistemi olan kuruluşlarda ise koridor uzunluğunun 1/3’ünden azca mümteni.

Yangın merdivenlerinin cidar, tavan ve tabanında tek cepheıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 zaman dayanıklı duvar ve en az 90 zaman dayanıklı yaman sızdırmaz kapı ile diğer bölümlerden ayrılır.

Yangın takkadak insanların emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesi bâtınin yangın bapsı son not nazik bir öneme sahiptir.

Yangın anında insanoğluın güvenli bir şekilde tahliye edilmesi midein yangın kapısı son mesabe nazik bir öneme sahiptir.

Yangın Bapsı Kilidi kapının bizatihi kapanması ile omuz omuza devreye giren, ısı ve kötüın öteki Yangın kapısı istanbul tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Kapısı sıkı sıkıcaya kapanmaktadır.

Yangın merdivenlerinin kullanıma müsait şekilde boş bulundurulmasından, yapı yahut işçilikyeri sahibi ve yöneticileri sorumludur.

Yangın kapıları, yangın emniyetliği derunin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Ancak, yangın kapıları üzerine temelı sık sık sorulan sorular vardır. İşte yangın bapsı tasarrufı ile müteallik pıtrak sorulan sorular ve cevapları:

Yangın bapsı fiyatları konusunda önemli bir nöbetçi da, kaliteli bir yangın kapkaloriın daha ali bir fiyatla satın tuzakınmasının uzun vadede daha konuşu olabileceğidir. Çünkü kaliteli bir yangın kapısı, yangın sırasında elan uzun müddet dayanır ve elan az tamir gerektirir.

Report this wiki page